Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Girl Next Door

The Girl Next Door

02/11/2014 | Flixfilm

Se The Girl Next Door på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Luke Greenfield
Skuespillere: Emile Hirsch, Elisha Cuthbert, Timothy Olyphant, James Remar
Spilletid: 109 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Den ambitiøse gymnasieelev Matthew falder for sin lækre nabo, men hans strålende fremtid kommer i fare, da det viser sig, at hun er tidligere pornostjerne.


Se The Girl Next Door på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Girl Next Door havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Girl Next Door ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Girl Next Door herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Girl Next Door er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Girl Next Door stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar