Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Girl Next Door

The Girl Next Door

02/11/2014 | Ingen kommentarer

Se The Girl Next Door på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Luke Greenfield
Skuespillere: Emile Hirsch, Elisha Cuthbert, Timothy Olyphant, James Remar
Spilletid: 109 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Den ambitiøse gymnasieelev Matthew falder for sin lækre nabo, men hans strålende fremtid kommer i fare, da det viser sig, at hun er tidligere pornostjerne.


Se The Girl Next Door på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Girl Next Door havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Girl Next Door ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Girl Next Door herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Girl Next Door er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Girl Next Door stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar