Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Girl Next Door

The Girl Next Door

16/08/2021 | Flixfilm

The Girl Next Door på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Luke Greenfield
Skuespillere: Emile Hirsch, Nicholas Downs, Elisha Cuthbert
Spilletid: 109 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Den ambitiøse gymnasieelev Matthew falder for sin lækre nabo, men hans strålende fremtid kommer i fare, da det viser sig, at hun er tidligere pornostjerne.

The Girl Next Door havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Girl Next Door på YouTube.Se The Girl Next Door på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Girl Next Door ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Girl Next Door stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Girl Next Door, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Girl Next Door er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar