Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Girl on the Train

The Girl on the Train

01/11/2020 | Flixfilm

Se The Girl on the Train på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Tate Taylor
Skuespillere: Emily Blunt, Haley Bennett, Rebecca Ferguson, Justin Theroux
Spilletid: 112 min
Land: USA, India
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En skilt kvinde, der observerer et idyllisk par fra lang afstand, bliver vidne til en chokerende scene, som bliver centrum for et mysterium om en forsvundet person.Se The Girl on the Train på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Girl on the Train (Kvinden i toget) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Girl on the Train (Kvinden i toget) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Girl on the Train:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Girl on the Train (Kvinden i toget) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Girl on the Train stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar