Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Girl on the Train

01/08/2018 | Ingen kommentarer

Se The Girl on the Train på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Tate Taylor
Skuespillere: Emily Blunt, Haley Bennett, Rebecca Ferguson, Justin Theroux
Spilletid: 112 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDB-bedømmelse: 6.5

Resumé: En skilt kvinde, der observerer et idyllisk par fra lang afstand, bliver vidne til en chokerende scene, som bliver centrum for et mysterium om en forsvundet person.


Se The Girl on the Train på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Girl on the Train (Kvinden i toget) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Girl on the Train (Kvinden i toget) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Girl on the Train herunder:Fra premieredatoen (1. august, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Girl on the Train (Kvinden i toget) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Girl on the Train stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore