Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Girl on the Train

The Girl on the Train

01/11/2020 | Flixfilm

The Girl on the Train på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Tate Taylor
Skuespillere: Emily Blunt, Haley Bennett, Rebecca Ferguson
Spilletid: 112 min
Land: United States, India
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En skilt kvinde, der observerer et idyllisk par fra lang afstand, bliver vidne til en chokerende scene, som bliver centrum for et mysterium om en forsvundet person.

The Girl on the Train (Kvinden i toget) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Girl on the Train på YouTube.Se The Girl on the Train på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Girl on the Train (Kvinden i toget) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Girl on the Train stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Girl on the Train, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Girl on the Train (Kvinden i toget) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar