Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Girl with All the Gifts

The Girl with All the Gifts

01/12/2018 | Flixfilm

Se The Girl with All the Gifts på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Horror, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Colm McCarthy
Skuespillere: Sennia Nanua, Fisayo Akinade, Dominique Tipper, Paddy Considine
Spilletid: 111 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Mens en sygdomsfremkaldende svamp forvandler menneskeheden til zombier, flygter en flok overlevende med en zombiepige, der kan være nøglen til en kur.


Se The Girl with All the Gifts på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Girl with All the Gifts havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Girl with All the Gifts ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Girl with All the Gifts herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Girl with All the Gifts er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Girl with All the Gifts stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar