Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Girl with All the Gifts

The Girl with All the Gifts

01/12/2018 | Ingen kommentarer

Se The Girl with All the Gifts på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Horror, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Colm McCarthy
Skuespillere: Sennia Nanua, Fisayo Akinade, Dominique Tipper, Paddy Considine
Spilletid: 111 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Mens en sygdomsfremkaldende svamp forvandler menneskeheden til zombier, flygter en flok overlevende med en zombiepige, der kan være nøglen til en kur.


Se The Girl with All the Gifts på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Girl with All the Gifts havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Girl with All the Gifts ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Girl with All the Gifts herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Girl with All the Gifts er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Girl with All the Gifts stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore