Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Girls at the Back

The Girls at the Back

23/09/2022 | Flixfilm

The Girls at the Back på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Javier Rey, Maria Rodríguez Soto, Itsaso Arana
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Handling: I denne bevægende komedie planlægger fem venner en række kaotiske udfordringer til deres årlige ferie, efter at en af dem har opdaget, at hun har kræft.

The Girls at the Back (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Girls at the Back på YouTube.Se The Girls at the Back på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Girls at the Back (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Girls at the Back (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Girls at the Back, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Girls at the Back er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar