Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Giver

The Giver

14/10/2016 | Flixfilm

Se The Giver på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama, Romance, Sci-Fi
Instruktør: Phillip Noyce
Skuespillere: Jeff Bridges, Meryl Streep, Brenton Thwaites, Alexander Skarsgård
Spilletid: 97 min
Land: South Africa, Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: I et fremtidssamfund, hvor modgang og frie valg ikke eksisterer, opdager den unge Jonas sandheden og bliver fast besluttet på at afsløre den.


Se The Giver på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Giver havde premiere på Netflix Danmark den 14. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Giver ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Giver:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Giver er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Giver stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar