Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Glass Castle

The Glass Castle

24/08/2019 | Flixfilm

The Glass Castle på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Biography, Drama
Instruktion: Destin Daniel Cretton
Skuespillere: Brie Larson, Woody Harrelson, Naomi Watts
Spilletid: 127 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En succesrig forfatter fra New York prøver at afbalancere sit velorganiserede og privilegerede liv med sin nomadiske barndom, der blev styret af en ustabil far.

The Glass Castle havde premiere på Netflix Danmark den 24. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Glass Castle på YouTube.Se The Glass Castle på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Glass Castle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Glass Castle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Glass Castle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Glass Castle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar