Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Glass Castle

The Glass Castle

24/08/2019 | Flixfilm

Se The Glass Castle på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Destin Daniel Cretton
Skuespillere: Brie Larson, Woody Harrelson, Naomi Watts, Ella Anderson
Spilletid: 127 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En succesrig forfatter fra New York prøver at afbalancere sit velorganiserede og privilegerede liv med sin nomadiske barndom, der blev styret af en ustabil far.

The Glass Castle havde premiere på Netflix Danmark den 24. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Glass Castle på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Glass Castle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Glass Castle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Glass Castle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Glass Castle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar