Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Glass House

The Glass House

01/12/2018 | Flixfilm

Se The Glass House på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Daniel Sackheim
Skuespillere: Leelee Sobieski, Diane Lane, Stellan Skarsgård, Bruce Dern
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish, Greek
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Efter forældrenes alt for tidlige død flytter børnene ind i et flot hus i Malibu hos deres nye værger, som har skumle motiver.Se The Glass House på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Glass House havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Glass House ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Glass House:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Glass House er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Glass House stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar