Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Glass House

The Glass House

01/04/2022 | Flixfilm

The Glass House på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Daniel Sackheim
Skuespillere: Diane Lane, Leelee Sobieski, Stellan Skarsgård
Spilletid: 106 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish, Greek
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Efter forældrenes alt for tidlige død flytter børnene ind i et flot hus i Malibu hos deres nye værger, som har skumle motiver.

The Glass House havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Glass House på YouTube.Se The Glass House på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Glass House ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Glass House stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Glass House, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Glass House er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar