Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Godfather: Part II

The Godfather: Part II

02/12/2022 | Flixfilm

The Godfather: Part II på Netflix

Produktionsår: 1974
Genre: Crime, Drama
Instruktion: Francis Ford Coppola
Skuespillere: Al Pacino, Robert De Niro, Robert Duvall
Spilletid: 202 min
Land: United States
Sprog: English, Italian, Spanish, Latin, Sicilian
IMDb-karakter: 9.0

Handling: Den anden film i trilogien udforsker Corleone-familiens rødder, og viser Don Vitos rejse fra Sicilien til et liv med organiseret kriminalitet i New York.Se The Godfather: Part II på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Godfather: Part II havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Godfather: Part II på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Godfather: Part II ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Godfather: Part II stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Godfather: Part II, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Godfather: Part II er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar