Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Godfather: Part II

The Godfather: Part II

01/12/2019 | Ingen kommentarer

Se The Godfather: Part II på Netflix

Indspilningsår: 1974
Genre: Crime, Drama
Instruktør: Francis Ford Coppola
Skuespillere: Al Pacino, Robert Duvall, Diane Keaton, Robert De Niro
Spilletid: 202 min
Land: USA
Sprog: English, Italian, Spanish, Latin, Sicilian
IMDb-karakter: 9.0

Resumé: Den anden film i trilogien udforsker Corleone-familiens rødder, og viser Don Vitos rejse fra Sicilien til et liv med organiseret kriminalitet i New York.


Se The Godfather: Part II på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Godfather: Part II havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Godfather: Part II ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Godfather: Part II herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Godfather: Part II er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Godfather: Part II stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar