Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Godfather: Part III

The Godfather: Part III

01/12/2019 | Ingen kommentarer

Se The Godfather: Part III på Netflix

Indspilningsår: 1990
Genre: Crime, Drama
Instruktør: Francis Ford Coppola
Skuespillere: Al Pacino, Diane Keaton, Talia Shire, Andy Garcia
Spilletid: 162 min
Land: USA
Sprog: English, Italian, German, Latin
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: Tredje og sidste del af Corleone-trilogien, hvor Michael nu er over 60. Han fortæres af skyld over fortidens synder og vil samtidig at gøre ”familieforretningen” lovlig.


Se The Godfather: Part III på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Godfather: Part III havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Godfather: Part III ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Godfather: Part III herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Godfather: Part III er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Godfather: Part III stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar