Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Godfather: Part III

The Godfather: Part III

01/12/2019 | Flixfilm

The Godfather: Part III på Netflix

Produktionsår: 1990
Genre: Crime, Drama
Instruktion: Francis Ford Coppola
Skuespillere: Al Pacino, Diane Keaton, Andy Garcia
Spilletid: 162 min
Land: United States
Sprog: Persian, English, Italian, German, Latin
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Tredje og sidste del af Corleone-trilogien, hvor Michael nu er over 60. Han fortæres af skyld over fortidens synder og vil samtidig at gøre ”familieforretningen” lovlig.Se The Godfather: Part III på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Godfather: Part III havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Godfather: Part III på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Godfather: Part III ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Godfather: Part III stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Godfather: Part III, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Godfather: Part III er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar