Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Godfather

The Godfather

02/12/2022 | Flixfilm

The Godfather på Netflix

Produktionsår: 1972
Genre: Crime, Drama
Instruktion: Francis Ford Coppola
Skuespillere: Marlon Brando, Al Pacino, James Caan
Spilletid: 175 min
Land: United States
Sprog: English, Italian, Latin
IMDb-karakter: 9.2

Handling: En af de bedste amerikanske film nogensinde med Marlon Brando i hovedrollen. The Godfather skildrer den sicilianske families kamp om magten i efterkrigstidens Amerika.Se The Godfather på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Godfather havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Godfather på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Godfather ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Godfather stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Godfather, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Godfather er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar