Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Gods Must Be Crazy

The Gods Must Be Crazy

18/02/2015 | Flixfilm

The Gods Must Be Crazy på Netflix

Produktionsår: 1980
Genre: Adventure, Comedy
Instruktion: Jamie Uys
Skuespillere: N!xau, Marius Weyers, Sandra Prinsloo
Spilletid: 109 min
Land: South Africa, Botswana
Sprog: English, Afrikaans, Ungwatsi
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Tre vignetter fremhæver det surrealistiske i denne kultkomedie, som blandt andet handler om en colaflaske, der falder ned fra himmelen og bliver et dyrebart objekt.

The Gods Must Be Crazy havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Gods Must Be Crazy på YouTube.Se The Gods Must Be Crazy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Gods Must Be Crazy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Gods Must Be Crazy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Gods Must Be Crazy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Gods Must Be Crazy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar