Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Golden Child

The Golden Child

30/09/2016 | Flixfilm

The Golden Child på Netflix

Produktionsår: 1986
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Michael Ritchie
Skuespillere: Eddie Murphy, J.L. Reate, Charles Dance
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En hurtigttalende socialrådgiver fra Los Angeles udsættes for en række fælder og rædsler for at finde et kidnappet tibetansk barn med mystiske kræfter.

The Golden Child havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Golden Child på YouTube.Se The Golden Child på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Golden Child ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Golden Child stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Golden Child, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Golden Child er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar