Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Golden Child

The Golden Child

30/09/2016 | Ingen kommentarer

Se The Golden Child på Netflix

Indspilningsår: 1986
Genre: Action, Adventure, Comedy, Fantasy, Mystery
Instruktør: Michael Ritchie
Skuespillere: J.L. Reate, Eddie Murphy, Charles Dance, Charlotte Lewis
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: En hurtigttalende socialrådgiver fra Los Angeles udsættes for en række fælder og rædsler for at finde et kidnappet tibetansk barn med mystiske kræfter.


Se The Golden Child på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Golden Child havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Golden Child ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Golden Child herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Golden Child er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Golden Child stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar