Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Goldfinch

The Goldfinch

16/06/2020 | Flixfilm

Se The Goldfinch på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama
Instruktør: John Crowley
Skuespillere: Oakes Fegley, Ansel Elgort, Nicole Kidman, Jeffrey Wright
Spilletid: 149 min
Land: USA
Sprog: English, Ukrainian, German, French
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Efter at have mistet sin mor ved et bombeangreb på et museum bliver en ung mands livsbane forbundet med et berømt maleris skæbne.

The Goldfinch (Stillidsen) havde premiere på Netflix Danmark den 16. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Goldfinch på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Goldfinch (Stillidsen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Goldfinch stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Goldfinch, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Goldfinch (Stillidsen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar