Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Good Bad Mother

The Good Bad Mother

26/04/2023 | Flixfilm

The Good Bad Mother på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ra Mi-ran, Lee Do-Hyun, Eun-Jin Ahn
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: N/A

Handling: En tragisk ulykke efterlader en ambitiøs anklager med et barns sind og tvinger ham og hans mor til at begive sig ud på en rejse for at hele deres forhold.Se The Good Bad Mother på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Good Bad Mother (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 26. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Good Bad Mother på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Good Bad Mother (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Good Bad Mother (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Good Bad Mother, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Good Bad Mother er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar