Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Good Cop

The Good Cop

21/09/2018 | Flixfilm

The Good Cop på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Tony Danza, Josh Groban, Monica Barbaro
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Når han ikke opklarer mord, prøver denne hudløst ærlige betjent at holde øje med sin kriminelle, men godhjertede far.



Se The Good Cop på Netflix



Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Good Cop (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Good Cop på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Good Cop (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Good Cop (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Good Cop, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Good Cop er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.



Skriv kommentar