Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Good Detective

The Good Detective

01/11/2020 | Flixfilm

Se The Good Detective på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Action, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Son Hyeon-ju, Seung-jo Jang, Elliya Lee, Seung-Hyeon Ji
Spilletid: 60 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Da der opstår tvivl om en fem år gammel morddom, må en garvet efterforsker og en ung smart betjent finde frem til de skjulte sandheder i sagen.

The Good Detective (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Good Detective på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Good Detective (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Good Detective (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Good Detective, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Good Detective er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar