Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Good Die Young

The Good Die Young

25/03/2023 | Flixfilm

The Good Die Young på Netflix

Produktionsår: 1954
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Lewis Gilbert
Skuespillere: Laurence Harvey, Gloria Grahame, Richard Basehart
Spilletid: 100 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: I deres desperation efter penge mindes fire amatørtyve de svære omstændigheder, der førte dem sammen for at begå et væbnet røveri.Se The Good Die Young på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Good Die Young havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Good Die Young på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Good Die Young ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Good Die Young stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Good Die Young, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Good Die Young er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar