Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Good Dinosaur

The Good Dinosaur

06/07/2017 | Ingen kommentarer

Se The Good Dinosaur på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Drama, Family, Fantasy
Instruktør: Peter Sohn
Skuespillere: Jeffrey Wright, Frances McDormand, Maleah Nipay-Padilla, Ryan Teeple
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: I en verden, hvor dinosaurusser og mennesker lever side om side, bliver en dinosaurussvækling og en neandertaldreng venner og tager på et uforglemmeligt eventyr.


Se The Good Dinosaur på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Good Dinosaur (Den gode dinosaur) havde premiere på Netflix Danmark den 6. July, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Good Dinosaur (Den gode dinosaur) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Good Dinosaur herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Good Dinosaur (Den gode dinosaur) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Good Dinosaur stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore