Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘The Good Doctor’ sæson 6 får premieredato på Netflix

‘The Good Doctor’ sæson 6 får premieredato på Netflix

07/09/2023 | Flixfilm

Sidste år havde streamingtjenesten Netflix premiere på det det amerikanske sygehusdrama ‘The Good Doctor’ og serien blev med det samme en succes hos de danske Netflix-medlemmer.

Nu kan Netflix bekræfte, at den sjette sæson af ‘The Good Doctor’ snart vil have sin premiere, hvilket uden tvivl vil glæde mange fans af hospitalsdramaet.

‘The Good Doctor’ sæson 6 kan ses fra den 6. oktober.

Serien centrerer sig om en dygtig kirurg med autisme og savant-syndrom, der bliver ansat på et prestigefyldt hospital. Han står dog over for skepsis fra både patienter og personale.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den kommende sæson er på i alt 18 episoder og de vil alle kunne streames med det samme.

Sæson 6 er foreløbigt den sidste sæson af ‘The Good Doctor’, men tidligere på året blev det annonceret, at serien ville vende tilbage med en syvende sæson.

Produktionen af sæson 7 er dog endnu ikke begyndt og med den igangværende strejke blandt skuespillerne i Hollywood kan det have lange udsigter inden vi kommer til at se de nye afsnit på Netflix her i Danmark.

LÆS OGSÅ:   Monsterhittet 'Troll' får en efterfølger

‘The Good Doctor’ er en amerikansk tilpasning af en sydkoreansk serie med samme navn og på rollelisten findes kendte skuespillere som Freddie Highmore (‘Charlie & Chokoladefabrikken’), Nicholas Gonzalez (‘Pretty Little Liars’) og Antonia Thomas (‘Lovesick’).

Kort efter premiere på ‘The Good Doctor’ på Netflix strøg serien direkte til tops på hitlisten over det mest populære indhold på streamingtjenesten og her lå den lunt i flere dage.

Se ‘The Good Doctor‘ på Netflix Danmark. Sæson 6 har premiere den 6. oktober.
Skriv kommentar