Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Good Doctor

The Good Doctor

13/07/2021 | Flixfilm

The Good Doctor på Netflix

Produktionsår: 2017–
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Freddie Highmore, Hill Harper, Richard Schiff
Spilletid: 41 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: En talentfuld kirurg med autisme og savant-syndrom bliver ansat på et prestigefyldt hospital, hvor han møder skepsis fra både patienter og personale.

The Good Doctor (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 13. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Good Doctor på YouTube.Se The Good Doctor på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Good Doctor (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Good Doctor (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Good Doctor, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Good Doctor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
2 kommentarer til The Good Doctor

 1. Lene - kl. 10:31, 23-07-2021:

  Fantastisk serie, ikke mindst pga det fabelagtige skuespil fra især seriens hovedrolleindehaver, men bestemt også pga de mange spændende biroller.
  Dejligt at personerne er nogle, man kan holde af, og at relationer og psykologi er hovedtemaer, men hvis ikke man er specielt interesseret i sygdom og lægevidenskab, trækker de mange detaljerige operationer ned.

 2. Maya - kl. 10:48, 11-08-2021:

  Dejlig serie. Dejligt at se en hovedperson son har autisme også er velfungerende i samfundet.
  Dejligt at se autistiske træk man kan genkende sig selv i, som asperger. Rigtig god serie vil anbefale den til alle der har noget autisme ind på livet.
  Dog er der i følge min holdning lidt meget indvolde og åbne sår i serien.

Skriv kommentar