Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Good German

The Good German

25/05/2016 | Ingen kommentarer

Se The Good German på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Drama, Mystery, Romance, Thriller, War
Instruktør: Steven Soderbergh
Skuespillere: George Clooney, Cate Blanchett, Tobey Maguire, Beau Bridges
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English, German, Russian
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: Militærkorrespondenten Jake Geismar genoptager forbindelsen med sin gamle flamme, Lena, i dette Steven Soderbergh-drama, der foregår i efterkrigstidens Berlin.


Se The Good German på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Good German havde premiere på Netflix Danmark den 25. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Good German ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Good German herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Good German er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Good German stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar