Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Good German

The Good German

25/05/2016 | Flixfilm

The Good German på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Drama, Mystery, Romance
Instruktion: Steven Soderbergh
Skuespillere: George Clooney, Cate Blanchett, Tobey Maguire
Spilletid: 32S min
Land: United States
Sprog: English, German, Russian
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Militærkorrespondenten Jake Geismar genoptager forbindelsen med sin gamle flamme, Lena, i dette Steven Soderbergh-drama, der foregår i efterkrigstidens Berlin.

The Good German havde premiere på Netflix Danmark den 25. maj, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Good German på YouTube.Se The Good German på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Good German ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Good German stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Good German, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Good German er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar