Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Good Liar

The Good Liar

04/11/2020 | Flixfilm

The Good Liar på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Bill Condon
Skuespillere: Helen Mirren, Ian McKellen, Russell Tovey
Spilletid: 109 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, German, Russian, French, Spanish
IMDb-karakter: 6.7

Handling: En hemmelighedsfuld svindler efterstræber en velhavende enke, der også er Oxford-professor – men når det gælder dette offer, er der ikke noget, der er ligetil.

The Good Liar havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Good Liar på YouTube.Se The Good Liar på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Good Liar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Good Liar stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Good Liar, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Good Liar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar