Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Good Nurse

The Good Nurse

26/10/2022 | Flixfilm

The Good Nurse på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktion: Tobias Lindholm
Skuespillere: Eddie Redmayne, Jessica Chastain, Denise Pillott
Spilletid: 121 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En overbebyrdet intensivsygeplejerske forlader sig på sin selvopofrende nye kollega på arbejdet og privat, indtil en patients uventede død sætter ham i et dårligt lys.Se The Good Nurse på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Good Nurse havde premiere på Netflix Danmark den 26. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Good Nurse på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Good Nurse ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Good Nurse stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Good Nurse, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Good Nurse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar