Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Good, the Bad and the Ugly

The Good, the Bad and the Ugly

24/04/2015 | Flixfilm

The Good, the Bad and the Ugly på Netflix

Produktionsår: 1966
Genre: Adventure, Western
Instruktion: Sergio Leone
Skuespillere: Clint Eastwood, Eli Wallach, Lee Van Cleef
Spilletid: 178 min
Land: Italy, Spain, West Germany
Sprog: Italian, English
IMDb-karakter: 8.8

Handling: Mens Borgerkrigen raser mellem Unionen og Konføderationen, gennemsøger tre mænd det sydvestlige Amerika i jagten på 200.000 dollars i stjålet guld.

The Good, the Bad and the Ugly (Den gode, den onde og den grusomme) havde premiere på Netflix Danmark den 24. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Good, the Bad and the Ugly på YouTube.Se The Good, the Bad and the Ugly på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Good, the Bad and the Ugly (Den gode, den onde og den grusomme) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Good, the Bad and the Ugly stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Good, the Bad and the Ugly, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Good, the Bad and the Ugly (Den gode, den onde og den grusomme) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar