Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Good, the Bad and the Ugly

24/04/2015 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 1966
Genre: Western
Instruktør: Sergio Leone
Skuespillere: Eli Wallach, Clint Eastwood, Lee Van Cleef, Aldo Giuffrè
Spilletid: 178 min
Land: Italy, USA, Spain, West Germany
Sprog: Italian, English
IMDB-bedømmelse: 8.9

Resumé: Mens Borgerkrigen raser mellem Unionen og Konføderationen, gennemsøger tre mænd det sydvestlige Amerika i jagten på 200.000 dollars i stjålet guld.


Se The Good, the Bad and the Ugly på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Good, the Bad and the Ugly (Den gode, den onde og den grusomme) havde premiere på Netflix Danmark den 24. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Good, the Bad and the Ugly (Den gode, den onde og den grusomme) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Good, the Bad and the Ugly herunder:Fra premieredatoen (24. april, 2015) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Good, the Bad and the Ugly (Den gode, den onde og den grusomme) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Good, the Bad and the Ugly stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar