Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Good, the Bad and the Ugly

The Good, the Bad and the Ugly

24/04/2015 | Flixfilm

Se The Good, the Bad and the Ugly på Netflix

Indspilningsår: 1966
Genre: Western
Instruktør: Sergio Leone
Skuespillere: Eli Wallach, Clint Eastwood, Lee Van Cleef, Aldo Giuffrè
Spilletid: 178 min
Land: Italy, Spain, West Germany
Sprog: Italian, English, Spanish
IMDb-karakter: 8.8

Beskrivelse: Mens Borgerkrigen raser mellem Unionen og Konføderationen, gennemsøger tre mænd det sydvestlige Amerika i jagten på 200.000 dollars i stjålet guld.


Se The Good, the Bad and the Ugly på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Good, the Bad and the Ugly (Den gode, den onde og den grusomme) havde premiere på Netflix Danmark den 24. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Good, the Bad and the Ugly (Den gode, den onde og den grusomme) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Good, the Bad and the Ugly herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Good, the Bad and the Ugly (Den gode, den onde og den grusomme) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Good, the Bad and the Ugly stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar