Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Goodbye Girl

The Goodbye Girl

21/05/2018 | Ingen kommentarer

Se The Goodbye Girl på Netflix

Indspilningsår: 1977
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Herbert Ross
Skuespillere: Richard Dreyfuss, Marsha Mason, Quinn Cummings, Paul Benedict
Spilletid: 111 min
Land: USA
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: På grund af rod med udlejningen er en tidligere Broadway-danserinde og hendes unge datter nødsaget til at dele en lejlighed i New York med en arrogant skuespiller.


Se The Goodbye Girl på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Goodbye Girl (Hvem sover hvor?) havde premiere på Netflix Danmark den 21. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Goodbye Girl (Hvem sover hvor?) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Goodbye Girl herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Goodbye Girl (Hvem sover hvor?) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Goodbye Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar