Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Goodbye Girl

The Goodbye Girl

21/05/2018 | Flixfilm

Se The Goodbye Girl på Netflix

Indspilningsår: 1977
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Herbert Ross
Skuespillere: Richard Dreyfuss, Marsha Mason, Quinn Cummings, Paul Benedict
Spilletid: 111 min
Land: USA
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: På grund af rod med udlejningen er en tidligere Broadway-danserinde og hendes unge datter nødsaget til at dele en lejlighed i New York med en arrogant skuespiller.


Se The Goodbye Girl på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Goodbye Girl (Hvem sover hvor?) havde premiere på Netflix Danmark den 21. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Goodbye Girl (Hvem sover hvor?) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Goodbye Girl herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Goodbye Girl (Hvem sover hvor?) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Goodbye Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar