Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Goop Lab with Gwyneth Paltrow

The Goop Lab with Gwyneth Paltrow

24/01/2020 | Flixfilm

The Goop Lab with Gwyneth Paltrow på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Gwyneth Paltrow er nysgerrig, når hun og hendes goop-team kigger på psykedeliske stoffer, energiarbejde og andre udfordrende wellness-emner.Se The Goop Lab with Gwyneth Paltrow på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Goop Lab with Gwyneth Paltrow (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Goop Lab with Gwyneth Paltrow på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Goop Lab with Gwyneth Paltrow (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Goop Lab with Gwyneth Paltrow (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Goop Lab with Gwyneth Paltrow, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Goop Lab with Gwyneth Paltrow er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar