Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Gorals – Highlanders of Carpathia

The Gorals – Highlanders of Carpathia

11/09/2022 | Flixfilm

The Gorals – Highlanders of Carpathia på Netflix

Produktionsår: 1999
Genre: Drama
Instruktion: Philippa Lowthorpe
Skuespillere: Tom Butcher, Katy Lown
Spilletid: 5 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: I bjergkæden Karpaterne holder en gruppe højlændere deres ældgamle kultur i live med alt fra påklædning til håndværk.

The Gorals – Highlanders of Carpathia havde premiere på Netflix Danmark den 11. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Gorals – Highlanders of Carpathia på YouTube.Se The Gorals – Highlanders of Carpathia på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Gorals – Highlanders of Carpathia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Gorals – Highlanders of Carpathia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Gorals – Highlanders of Carpathia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Gorals – Highlanders of Carpathia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar