Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Gospel of John (International Version)

14/08/2015 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Med manuskript fra selve bibelteksten viser denne rørende film historien om Jesus Kristus, som den fortælles i Johannesevangeliet.


Se The Gospel of John (International Version) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Gospel of John (International Version) havde premiere på Netflix Danmark den 14. august, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Gospel of John (International Version) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Gospel of John (International Version) herunder:Fra premieredatoen (14. august, 2015) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Gospel of John (International Version) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Gospel of John (International Version) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar