Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Gospel of John

The Gospel of John

15/11/2013 | Flixfilm

Se The Gospel of John på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama
Instruktør: David Batty
Skuespillere: David Harewood, Selva Rasalingam, Mourad Zaoui, El Mahmoudi M'Barek
Spilletid: 160 min
Land: UK, USA, Morocco
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Historien om Jesu liv som fortalt af apostlen Johannes. Fortalt af den berømte skuespiller Christopher Plummer.


Se The Gospel of John på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Gospel of John havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Gospel of John ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Gospel of John herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Gospel of John er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Gospel of John stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar