Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Governess

The Governess

15/12/2013 | Ingen kommentarer

Se The Governess på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Sandra Goldbacher
Skuespillere: Minnie Driver, Tom Wilkinson, Florence Hoath, Jonathan Rhys Meyers
Spilletid: 115 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: For at hjælpe hendes fattige familie, tager en ung jødisk kvinde et job som guvernante i Skotland, hvor hun begynder en affære med lederen af ​​husstanden.


Se The Governess på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Governess havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Governess ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Governess herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Governess er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Governess stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar