Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Governess

The Governess

15/12/2013 | Flixfilm

Se The Governess på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Sandra Goldbacher
Skuespillere: Minnie Driver, Tom Wilkinson, Florence Hoath, Jonathan Rhys Meyers
Spilletid: 115 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: For at hjælpe hendes fattige familie, tager en ung jødisk kvinde et job som guvernante i Skotland, hvor hun begynder en affære med lederen af ​​husstanden.


Se The Governess på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Governess havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Governess ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Governess herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Governess er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Governess stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar