Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Governor

The Governor

14/08/2020 | Flixfilm

Se The Governor på Netflix

Indspilningsår: 1995–1996
Genre: Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Janet McTeer, Derek Martin, Ron Donachie, David Nicholls
Spilletid: 60 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: En pludselig tragedie tvinger en viceguvernør til at træde i guvernørens sted, og hun må håndtere barske politiske og personlige prøvelser i sin kamp for at lede staten.


Se The Governor på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Governor (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Governor (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Governor:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Governor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Governor (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar