Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Graduates

The Graduates

25/06/2014 | Flixfilm

The Graduates på Netflix

Produktionsår: 1986
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Nicolae Corjos
Skuespillere: Stefan Banica Jr., Mihai Constantin, Oana Sîrbu
Spilletid: 95 min
Land: Romania
Sprog: Romanian
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Da deres dimissionstur aflyses, beslutter en gruppe utilpassede studerende, fast besluttede på druk og lagenskønheder, at lave deres egen tur.

The Graduates havde premiere på Netflix Danmark den 25. juni, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Graduates på YouTube.Se The Graduates på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Graduates ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Graduates stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Graduates, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Graduates er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar