Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Graduates

The Graduates

25/06/2014 | Flixfilm

Se The Graduates på Netflix

Indspilningsår: 1986
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Nicolae Corjos
Skuespillere: Stefan Banica Jr., Mihai Constantin, Oana Sîrbu, Cesonia Postelnicu
Spilletid: 95 min
Land: Romania
Sprog: Romanian
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Da deres dimissionstur aflyses, beslutter en gruppe utilpassede studerende, fast besluttede på druk og lagenskønheder, at lave deres egen tur.


Se The Graduates på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Graduates havde premiere på Netflix Danmark den 25. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Graduates ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Graduates herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Graduates er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Graduates stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar