Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Grapes of Wrath

The Grapes of Wrath

10/02/2016 | Flixfilm

Se The Grapes of Wrath på Netflix

Indspilningsår: 1940
Genre: Drama, History
Instruktør: John Ford
Skuespillere: Henry Fonda, Jane Darwell, John Carradine, Charley Grapewin
Spilletid: 129 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Tom Joad fører sin fattige familie gennem depressionstidens USA på en udmarvende rejse fra det støvede Oklahoma til det forjættede land Californien.


Se The Grapes of Wrath på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Grapes of Wrath havde premiere på Netflix Danmark den 10. februar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Grapes of Wrath ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Grapes of Wrath herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Grapes of Wrath er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Grapes of Wrath stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar