Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘The Gray Man’ får efterfølger og spin-off

‘The Gray Man’ får efterfølger og spin-off

28/07/2022 | Flixfilm

Det er ikke mere end få dage siden, at actionbraget ‘The Gray Man’ med Ryan Gosling og Chris Evans i hovedrollerne havde premiere på streamingtjenesten Netflix.

Filmen er dog allerede blevet et enormt hit og derfor kan Netflix nu meddele, at ‘The Gray Man 2’, samt en spin-off er på vej.

Det skriver streamingtjenesten i en pressemeddelelse.

I efterfølgeren vender Ryan Gosling tilbage som CIA-agenten Court Gentry – også kendt som Sierra Six – mens at Anthony og Joe Russo, der instruerede den første film, ligeledes vil instruere ‘The Gray Man 2’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix kan samtidig afsløre, at manuskriptet netop nu skrives af Stephen McFeely (‘The Electric State’, ‘Avengers: Endgame’, ‘Captain America: Civil War’).

‘The Gray Man’, som havde premiere den 22. juli er gået direkte ind på førstepladsen i mere end 92 lande og er baseret på spionbøgerne af Mark Greaney.

Det er stadig sparsomt med oplysninger om spin-off-filmen, som også er under udvikling, men Netflix kan røbe af Paul Wernick og Rhett Reese (‘Deadpool’, ‘Zombieland’) har fået opgaven at lave et manuskript, der udforsker andre dele af ‘The Gray Man’-universet.

LÆS OGSÅ:   'Ronja Røverdatter' blev ikke den store succes

Anthony og Joe Russo fortæller dog i et interview til det amerikanske medie Deadline, at det eneste som på nuværende tidspunkt er, at spin-off-filmen får en seriøs R-rating.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘The Gray Man handler om CIA-agenten Court Gentry, der var en ekstremt dygtig snigmorder. Men nu er situationen vendt på hovedet; Six er målet, der bliver jagtet verden rundt af hans psykopatiske modstander Lloyd Hansen (Chris Evans) – en tidligere CIA-kompagnon, som nu vil gøre alt for at stoppe ham.

Flixfilm har anmeldt filmen og vi kaldte blandt andet actionfilmen for et CGI-monstrum af en film, som leverer fin underholdning .

Se ‘The Gray Man‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar