Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Gray Man

The Gray Man

22/07/2022 | Flixfilm

The Gray Man på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Action, Thriller
Instruktion: Anthony Russo, Joe Russo
Skuespillere: Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas
Spilletid: 122 min
Land: United States, Czech Republic
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Da en skummel CIA-agent opdager bureauets belastende hemmeligheder, bliver han jagtet på tværs af kloden af en sociopatisk agent, der har sat en dusør på hans hoved.

The Gray Man havde premiere på Netflix Danmark den 22. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Gray Man på YouTube.Se The Gray Man på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Gray Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Gray Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Gray Man, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Gray Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar