Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Great Beauty

The Great Beauty

17/11/2021 | Flixfilm

The Great Beauty på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Drama
Instruktion: Paolo Sorrentino
Skuespillere: Toni Servillo, Carlo Verdone, Sabrina Ferilli
Spilletid: 141 min
Land: Italy, France
Sprog: Italian, Japanese, Spanish, Chinese
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Den 65-årige journalist Jep Gambardella skriver om Roms kultur og sociale liv, mens han tænker over sin fortabte ungdom og maler et portræt af den smukke antikke by.

The Great Beauty havde premiere på Netflix Danmark den 17. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Great Beauty på YouTube.Se The Great Beauty på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Great Beauty ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Great Beauty stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Great Beauty, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Great Beauty er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar