Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Great Communist Bank Robbery

The Great Communist Bank Robbery

03/03/2021 | Flixfilm

The Great Communist Bank Robbery på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En dekonstruktion af et bankrøveri i Rumænien i 1959, hvor gruppen af røvere, der begik røveriet, tvinges af staten til at genskabe det på film.

The Great Communist Bank Robbery (Det store kommunistiske bankkup) havde premiere på Netflix Danmark den 3. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Great Communist Bank Robbery på YouTube.Se The Great Communist Bank Robbery på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Great Communist Bank Robbery (Det store kommunistiske bankkup) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Great Communist Bank Robbery stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Great Communist Bank Robbery, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Great Communist Bank Robbery (Det store kommunistiske bankkup) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar