Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Great Escape

The Great Escape

01/04/2016 | Flixfilm

Se The Great Escape på Netflix

Indspilningsår: 1963
Genre: Adventure, Drama, History, Thriller, War
Instruktør: John Sturges
Skuespillere: Steve McQueen, James Garner, Richard Attenborough, James Donald
Spilletid: 172 min
Land: USA
Sprog: English, German, French, Russian, Spanish
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: Dette storslåede eventyr fokuserer på en dristig plan, hvor officerer vil iscenesætte en stor flugtaktion fra en flugtsikker, tysk fangelejr.


Se The Great Escape på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Great Escape havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Great Escape ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Great Escape herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Great Escape er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Great Escape stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar