Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Great Gatsby

The Great Gatsby

30/09/2016 | Flixfilm

Se The Great Gatsby på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Baz Luhrmann
Skuespillere: Lisa Adam, Frank Aldridge, Amitabh Bachchan, Steve Bisley
Spilletid: 143 min
Land: Australia, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Den mystiske millionær Jay Gatsby er besat af Daisy Buchanan, som er gift med den utro Tom, hvilket skaber et tragisk trekantsdrama.


Se The Great Gatsby på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk



The Great Gatsby havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Great Gatsby ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Great Gatsby herunder:



Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Great Gatsby er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Great Gatsby stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar