Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Great Gatsby

The Great Gatsby

30/09/2016 | Flixfilm

The Great Gatsby på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Baz Luhrmann
Skuespillere: Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan, Joel Edgerton
Spilletid: 143 min
Land: Australia, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Den mystiske millionær Jay Gatsby er besat af Daisy Buchanan, som er gift med den utro Tom, hvilket skaber et tragisk trekantsdrama.

The Great Gatsby havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Great Gatsby på YouTube.Se The Great Gatsby på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Great Gatsby ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Great Gatsby stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Great Gatsby, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Great Gatsby er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar