Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Great Gatsby

The Great Gatsby

01/05/2019 | Flixfilm

Se The Great Gatsby på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Baz Luhrmann
Skuespillere: Lisa Adam, Frank Aldridge, Amitabh Bachchan, Steve Bisley
Spilletid: 143 min
Land: Australia, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Nick Carraway fascineres af sin mystiske og velhavende nabo, Jay Gatsby, og overværer hans kaotiske kærlighed og tragiske skæbne.

The Great Gatsby havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Great Gatsby på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Great Gatsby ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Great Gatsby stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Great Gatsby, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Great Gatsby er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar