Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Great Gilly Hopkins

The Great Gilly Hopkins

09/11/2017 | Ingen kommentarer

Se The Great Gilly Hopkins på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktør: Stephen Herek
Skuespillere: Sophie Nélisse, Kathy Bates, Glenn Close, Octavia Spencer
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Den oprørske Gilly Hopkins har prøvet en masse plejefamilier. Men da hun flytter ind hos Maime Trotter, har Gilly måske mødt sin ligemand.


Se The Great Gilly Hopkins på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Great Gilly Hopkins havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Great Gilly Hopkins ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Great Gilly Hopkins herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Great Gilly Hopkins er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Great Gilly Hopkins stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar