Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Great Gilly Hopkins

The Great Gilly Hopkins

09/11/2017 | Flixfilm

Se The Great Gilly Hopkins på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktør: Stephen Herek
Skuespillere: Sophie Nélisse, Kathy Bates, Glenn Close, Octavia Spencer
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Den oprørske Gilly Hopkins har prøvet en masse plejefamilier. Men da hun flytter ind hos Maime Trotter, har Gilly måske mødt sin ligemand.


Se The Great Gilly Hopkins på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Great Gilly Hopkins havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Great Gilly Hopkins ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Great Gilly Hopkins herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Great Gilly Hopkins er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Great Gilly Hopkins stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar