Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Great Hack

The Great Hack

24/07/2019 | Ingen kommentarer

Se The Great Hack på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktør: Karim Amer, Jehane Noujaim
Skuespillere: Brittany Kaiser, David Carroll, Paul-Olivier Dehaye, Ravi Naik
Spilletid: 113 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: Se, hvordan et dataselskab ved navn Cambridge Analytica blev symbolet på de sociale mediers mørke side i kølvandet på præsidentvalget i USA i 2016.


Se The Great Hack på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Great Hack (Cambridge Analytica-skandalen) havde premiere på Netflix Danmark den 24. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Great Hack (Cambridge Analytica-skandalen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Great Hack herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Great Hack (Cambridge Analytica-skandalen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Great Hack stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar