Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Great Hack

The Great Hack

24/07/2019 | Flixfilm

The Great Hack på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary, Biography, History
Instruktion: Karim Amer, Jehane Noujaim
Skuespillere: Brittany Kaiser, David Carroll, Paul-Olivier Dehaye
Spilletid: 114 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Se, hvordan et dataselskab ved navn Cambridge Analytica blev symbolet på de sociale mediers mørke side i kølvandet på præsidentvalget i USA i 2016.Se The Great Hack på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Great Hack (Cambridge Analytica-skandalen) havde premiere på Netflix Danmark den 24. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Great Hack på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Great Hack (Cambridge Analytica-skandalen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Great Hack stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Great Hack, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Great Hack (Cambridge Analytica-skandalen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar