Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Great Hack

The Great Hack

24/07/2019 | Flixfilm

Se The Great Hack på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary, Biography, History
Instruktør: Karim Amer, Jehane Noujaim
Skuespillere: Brittany Kaiser, David Carroll, Paul-Olivier Dehaye, Ravi Naik
Spilletid: 114 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Se, hvordan et dataselskab ved navn Cambridge Analytica blev symbolet på de sociale mediers mørke side i kølvandet på præsidentvalget i USA i 2016.

The Great Hack (Cambridge Analytica-skandalen) havde premiere på Netflix Danmark den 24. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Great Hack på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Great Hack (Cambridge Analytica-skandalen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Great Hack stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Great Hack, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Great Hack (Cambridge Analytica-skandalen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar