Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Great Heist

The Great Heist

14/08/2020 | Flixfilm

Se The Great Heist på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Andrés Parra, Christian Tappan, Waldo Urrego, Marcela Benjumea
Spilletid: N/A
Land: Colombia
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: I 1994 planlægger en gruppe tyve et ambitiøst kup for at stjæle millioner fra Colombias nationalbank. Inspireret af virkelige hændelser.


Se The Great Heist på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Great Heist (Det store bankrøveri) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Great Heist (Det store bankrøveri) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Great Heist:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Great Heist (Det store bankrøveri) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Great Heist (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar