Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Great Interior Design Challenge

06/04/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2014–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tom Dyckhoff, Kelly Hoppen, Daniel Hopwood
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.5

Resumé: I denne realityserie sætter en række amatør-indretningsarkitekter deres talent på prøve, idet de på kort tid og med et stramt budget skal transformere forskellige rum.


Se The Great Interior Design Challenge på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Great Interior Design Challenge (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Great Interior Design Challenge (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Great Interior Design Challenge herunder:Fra premieredatoen (6. april, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Great Interior Design Challenge er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Great Interior Design Challenge (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar