Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Great Interior Design Challenge

The Great Interior Design Challenge

06/04/2018 | Ingen kommentarer

Se The Great Interior Design Challenge på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sasha Bikoff, Tom Dyckhoff, Kelly Hoppen, Daniel Hopwood
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: I denne realityserie sætter en række amatør-indretningsarkitekter deres talent på prøve, idet de på kort tid og med et stramt budget skal transformere forskellige rum.


Se The Great Interior Design Challenge på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Great Interior Design Challenge (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Great Interior Design Challenge (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Great Interior Design Challenge herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Great Interior Design Challenge er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Great Interior Design Challenge (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar