Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Great Interior Design Challenge

The Great Interior Design Challenge

06/04/2018 | Flixfilm

Se The Great Interior Design Challenge på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sophie Robinson
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: I denne realityserie sætter en række amatør-indretningsarkitekter deres talent på prøve, idet de på kort tid og med et stramt budget skal transformere forskellige rum.

The Great Interior Design Challenge (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Great Interior Design Challenge på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Great Interior Design Challenge (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Great Interior Design Challenge (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Great Interior Design Challenge, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Great Interior Design Challenge er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar