Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Great Magician

The Great Magician

27/09/2019 | Ingen kommentarer

Se The Great Magician på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Drama, Mystery, Romance
Instruktør: Tung-Shing Yee
Skuespillere: Tony Chiu-Wai Leung, Ching Wan Lau, Xun Zhou, Ni Yan
Spilletid: 128 min
Land: Hong Kong, China
Sprog: Mandarin
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: I 1920'ernes Beijing samles en gruppe talentfulde kunstnere for at vise, hvad de kan. Udfordringen er at genskabe et magisk trick kaldet De Otte Udødelige.


Se The Great Magician på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Great Magician havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Great Magician ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Great Magician herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Great Magician er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Great Magician stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar