Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Great Magician

The Great Magician

27/09/2019 | Flixfilm

Se The Great Magician på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Drama, Mystery, Romance
Instruktør: Tung-Shing Yee
Skuespillere: Tony Chiu-Wai Leung, Ching Wan Lau, Xun Zhou, Ni Yan
Spilletid: 128 min
Land: Hong Kong, China
Sprog: Mandarin
IMDb-karakter: 5.9

Handling: I 1920'ernes Beijing samles en gruppe talentfulde kunstnere for at vise, hvad de kan. Udfordringen er at genskabe et magisk trick kaldet De Otte Udødelige.

The Great Magician havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Great Magician på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Great Magician ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Great Magician stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Great Magician, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Great Magician er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar