Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Great Raid

The Great Raid

01/09/2021 | Flixfilm

The Great Raid på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Action, Drama, War
Instruktion: John Dahl
Skuespillere: Benjamin Bratt, Joseph Fiennes, James Franco
Spilletid: 132 min
Land: United States, Australia
Sprog: Filipino, English, Tagalog, Japanese
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Under 2. verdenskrig tager en bataljon ud på en farlig redningsmission for at befri de amerikanere og filippinere, der er blevet taget til fange af japanerne.Se The Great Raid på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Great Raid havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Great Raid på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Great Raid ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Great Raid stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Great Raid, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Great Raid er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar