Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Great Raid

The Great Raid

01/11/2014 | Ingen kommentarer

Se The Great Raid på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Action, Drama, War
Instruktør: John Dahl
Skuespillere: Benjamin Bratt, James Franco, Robert Mammone, Max Martini
Spilletid: 132 min
Land: USA, Australia
Sprog: Filipino, English, Tagalog, Japanese
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Under 2. verdenskrig tager en bataljon ud på en farlig redningsmission for at befri de amerikanere og filippinere, der er blevet taget til fange af japanerne.


Se The Great Raid på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Great Raid havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Great Raid ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Great Raid herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Great Raid er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Great Raid stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar