Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Great Raid

The Great Raid

01/11/2014 | Flixfilm

Se The Great Raid på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Action, Drama, War
Instruktør: John Dahl
Skuespillere: Benjamin Bratt, James Franco, Robert Mammone, Max Martini
Spilletid: 132 min
Land: USA, Australia
Sprog: Filipino, English, Tagalog, Japanese
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Under 2. verdenskrig tager en bataljon ud på en farlig redningsmission for at befri de amerikanere og filippinere, der er blevet taget til fange af japanerne.


Se The Great Raid på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Great Raid havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Great Raid ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Great Raid herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Great Raid er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Great Raid stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar