Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Great Train Robbery

The Great Train Robbery

31/10/2014 | Ingen kommentarer

Se The Great Train Robbery på Netflix

Indspilningsår: 1903
Genre: Short, Action, Crime, Western
Instruktør: Edwin S. Porter
Skuespillere: A.C. Abadie, Gilbert M. 'Broncho Billy' Anderson, George Barnes, Justus D. Barnes
Spilletid: 11 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: Den 8. august 1963 vågnede Storbritannien op til nyheden om det største togrøveri i landets historie. Forfatteren til hitserien Broadchurch fortæller historien i to film.


Se The Great Train Robbery på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Great Train Robbery havde premiere på Netflix Danmark den 31. oktober, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Great Train Robbery ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Great Train Robbery herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Great Train Robbery er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Great Train Robbery stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar