Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Great Train Robbery

The Great Train Robbery

31/10/2014 | Flixfilm

Se The Great Train Robbery på Netflix

Indspilningsår: 1903
Genre: Short, Action, Crime
Instruktør: Edwin S. Porter
Skuespillere: Gilbert M. 'Broncho Billy' Anderson, A.C. Abadie, George Barnes
Spilletid: 11 min
Land: United States
Sprog: None, English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Den 8. august 1963 vågnede Storbritannien op til nyheden om det største togrøveri i landets historie. Forfatteren til hitserien Broadchurch fortæller historien i to film.

The Great Train Robbery havde premiere på Netflix Danmark den 31. oktober, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Great Train Robbery på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Great Train Robbery ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Great Train Robbery stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Great Train Robbery, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Great Train Robbery er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar