Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Great Wall

The Great Wall

16/08/2022 | Flixfilm

The Great Wall på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktion: Yimou Zhang
Skuespillere: Matt Damon, Tian Jing, Willem Dafoe
Spilletid: 103 min
Land: United States, China, Hong Kong, Australia, Canada
Sprog: English, Mandarin, Spanish
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Under deres jagt på krudt i Song-dynastiet i Kina opdager europæiske lejesoldater en storslået krig mellem landets helte og frygtelige monstre.

The Great Wall havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Great Wall på YouTube.Se The Great Wall på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Great Wall ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Great Wall stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Great Wall, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Great Wall er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar