Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Greatest Movie Ever Rolled

The Greatest Movie Ever Rolled

30/05/2014 | Flixfilm

Se The Greatest Movie Ever Rolled på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary
Instruktør: Ryan Polito
Skuespillere: Doug Benson, Cameron Buchholtz, Lydia Demange, Graham Elwood
Spilletid: 81 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Komikerne Doug Benson og Graham Elwood slår sig sammen i disse betragtninger over livet på vejen for et umage komikerpar.


Se The Greatest Movie Ever Rolled på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Greatest Movie Ever Rolled havde premiere på Netflix Danmark den 30. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Greatest Movie Ever Rolled ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Greatest Movie Ever Rolled herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Greatest Movie Ever Rolled er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Greatest Movie Ever Rolled stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar