Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Greatest

The Greatest

20/12/2013 | Flixfilm

Se The Greatest på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Shana Feste
Skuespillere: Carey Mulligan, Aaron Taylor-Johnson, Pierce Brosnan, Susan Sarandon
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Tre måneder efter Allen og Grace søn dør i en trafikulykke, dukker hans tidligere kæreste op og fortæller at hun er gravid og bærer hans barn.


Se The Greatest på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Greatest havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Greatest ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Greatest:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Greatest er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Greatest stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar